MORGEN AUTOCROSS IN WERVERSHOOF

De weersberichten geven inmiddels mooi droog crossweer aan voor morgenmiddag. We hebben een heel mooi aantal ingeschreven coureurs en de werkzaamheden aan de baan gaan voorspoedig. Wij hebben dus ontzettend veel zin aan de autocross van morgen!

In de Rodeoklassen zullen zo’n 35 coureurs een spektakel laten zien in hun strijd om de punten voor het NHK en de RODEO 500, 500 blikken Amstel bier voor de winnaar van de finale. Ook de superstandaardklasse en de vrije standaardklasse zijn mooi gevuld met in beide klassen 12 auto’s. De Dames zullen ook hun beste beentje voor moeten zetten, met meer dan 20 ingeschreven dames zal het ook daar spannend worden. De standaardklasse is traditioneel weer de grootste klasse, in totaal zo’n 60 coureurs zullen hier strijden voor een plek in de finale en een plek op het erepodium. De keverklasse is door afmeldingen nog wat onderbezet maar we hopen deze ook nog aan de start te zien verschijnen met een mooi aantal rijders.

We hebben de feesttent al neergezet. Hier zal direct na de finales de gezellige prijsuitreiking plaatsvinden.

Ook aan het kleurrijke programmaboekje hebben we weer veel aandacht besteed met informatie hierin over de deelnemers, de manche-indeling, het dagprogramma, de geschiedenis van het NHK en mooie foto’s van voorgaande jaren.

Voor de kinderen maken we weer een grote zandbak en plaatsen we ons bekende SPRINGKUSSEN.

We hopen u zondag allemaal te mogen begroeten voor een mooie gezellige autocrossdag aan de Zwaagdijk 182. Wij hebben er zin in!

AUTOCROSS WERVERSHOOF

ADRES: Zwaagdijk 182, 1684NP in Zwaagdijk-Oost. AANVANG: 12 uur ENTREE: € 10,- voor volwassenen, € 3,- voor kinderen t/m 12 jaar.

 

Scroll naar boven