INSCHRIJVING AUTOCROSS WERVERSHOOF 2024

Op Zaterdag 6 april 2024 kun je tussen 20 uur en 22 uur inschrijven voor de autocross van Wervershoof welke op zondag 5 mei 2024 wordt verreden.
Inschrijven kan voor de volgende klassen: Rodeo-, Standaard-, Superstandaard-/2ltr, Verstevigd/ Vrije standaard- en Damesklasse.
-Kosten zijn € 40,- per inschrijving
-Je dient je rijbewijs mee te hebben bij de inschrijving!
Adres: Het café van Wervershoof, Dorpsstraat 76, 1693 AH Wervershoof.
Vanaf zondag 7 april kun je ook inschrijven via onze website.
Let op! Per klasse zijn er maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hierbij geldt vol=vol. Dus ook al kom je op de inschrijfavond dan is er een kans dat de inschrijving in je klasse al vol zit. Vervelend als dat gebeurt maar we kunnen maar een maximaal aantal manches op de dag rijden.
REGLEMENTEN NHK 2024

De reglementen zijn in zijn geheel doorgelopen. Enkele zaken zijn vervallen, andere zaken zijn gewijzigd. De wijzigingen/ toevoegingen zijn met kleur aangegeven

Al bekend was dat in ieder geval het volgende voor seizoen 2024 wijzigt:

  • Een 5- of 6 puntsgordel wordt nu verplicht gesteld, dus per seizoen 2024.
  • Een sportstoel bestaande uit één deel is verplicht in iedere klasse. Dus geen enkele verstelling toegestaan.

Enkele wijzigingen zijn verder:

In de standaardklasse kunnen in de herkansing geen punten meer worden behaald voor het kampioenschap.

Schorsing (na herkeuring) in de standaardklasse gaat (indien van toepassing) ook gelden voor de coureur welke die dag in dezelfde auto in de damesklasse heeft gereden. Een schorsing in de damesklasse geldt op dezelfde wijze ook voor de coureur in standaardklasse. Exacte omschrijving conform reglement.

Bij standaard en damesklasse wordt toegevoegd; Bij gebruik van revisieonderdelen dient aantoonbaar te zijn welke artikelnummers of onderdelen zijn toegepast.

Let op: Afgelopen jaar was de 2ltr klasse/ superstandaard een non contactklasse. Voor komend seizoen (2024) zal deze geen non-contact meer zijn. Deze klasse wordt volgens het normale wedstrijdreglement gereden en blijft geschikt voor auto’s welke voldoen aan het reglement:

-of van de rangpang (standaardklasse)
-of van de NAC Standaard 2000cc
-of voldoen aan ons eigen superstandaardreglement reglement

Scroll naar boven